JAC Noord-West-Vlaanderen

U bent hier

Voor meer of langere hulp

kind meisje met teddybeer

Soms is de hulp op een JAC niet meer voldoende. Misschien wil je wel op vaste momenten een afspraak. En wil je langdurige hulp rond een bepaald onderwerp of een deeltje in je leven. Dan kan begeleiding iets voor jou zijn.

Verschillende vormen

Welke vorm van begeleiding je krijgt is afhankelijk van je vraag of probleem. Zo kan het JAC je binnen het CAW doorverwijzen wanneer je nood hebt aan woonbegeleiding, begeleiding bij problemen thuis of in je relatie, bij persoonlijke problemen, of bij financiële en administratieve problemen. Als je slachtoffer bent van een verkeersongeval of een misdrijf, of als je slachtoffer bent van geweld en misbruik kan je terecht bij slachtofferhulp.

Elke begeleiding is gratis. Enkel voor opvang betaal je verblijfskosten. De begeleiding daar is ook gratis.
Begeleiding wordt steeds gegeven door professionele hulpverleners.

Wil je graag begeleiding?

 

We beluisteren je verhaal, verkennen samen welke hulp je zoekt, wat je nodig hebt en wat haalbaar is. het JAC kan je dan meer informatie geven over een passend begeleidingsaanbod.

Neem contact op met het JAC in je buurt.

Weet je niet goed welk JAC in jouw gemeente actief is?

Neem een kijkje op dit kaartje. Daarop zie je het werkgebied van elk CAW. In elk CAW is er tenminste één JAC.

Ouder dan 25?

Het JAC is het specifiek jongerenonthaal van het CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk) voor jongeren tussen 12 en 25 jaar. Anderen kunnen in het algemeen onthaal van het CAW terecht.

Lees ook