JAC Noord-West-Vlaanderen

U bent hier

Nieuws

In deze rubriek vind je een overzicht van nieuws uit het JAC.
Nieuwsberichten uit de regionale JAC’s vertellen je over het reilen en zeilen in de dagelijkse praktijk, over nieuwe projecten, vacatures of activiteiten.
Nieuws uit de sector geeft je een beeld van ontwikkelingen in het Vlaams welzijnsbeleid, JAC-standpunten, JAC-projecten in de steigers en initiatieven van partners die we als JAC een warm hart toedragen en mee willen verspreiden.
17.07.17

Beste lezer,

In 2016 kregen we opnieuw heel wat te verteren. Een vluchtelingencrisis. Aanslagen in Brussel. Een jonge gast die aan ontbering overleed in een tentje aan de Blaarmeersen. Een stijgende druk op de hulpverlening. De zovele kwetsbare mensen die de weg naar onze hulp vonden.

06.07.17

Relaties en seksualiteit op school: materialenbeurs en workshops

24.03.16

De aanslagen in Brussel van gisteren laten niemand onberoerd. Het is een heel ingrijpende en schokkende ervaring, niet alleen voor mensen die slachtoffer of getuige waren, maar ook hun familie, vrienden, buren, kennissen, en alle andere mensen die oprecht meeleven.

29.02.16

Vandaag lanceerde het CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk) een bekendmakingscampagne, in het bijzijn van Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin. De bedoeling is om het hulpaanbod bekend te maken bij het brede publiek.

06.01.15

Een nieuw jaar, en dus ook wat veranderingen :).

Het JAC van Oostende en het JAC van Brugge chatten vanaf 1 januari 2015 afwisselend op maandag van 15u tot 17u.

Pagina's

Filter